Untitled-4

Maarssenbroek 40 jaar; ook culinair een feest!

Het 40-jarige bestaan van Maarssenbroek is bij uitstek een feest wat voor en door inwoners gevierd wordt. Dan denk je al snel aan wijkcommissies en maatschappelijke organisaties. Maar ook ondernemers in Maarssenbroek doen een duit in het zakje. Zo ondersteunen zij dit jaar bijvoorbeeld verschillende activiteiten in de vorm van sponsoring of door het gratis verschaffen van materiaal. En voor sommige ondernemers is dat nog niet genoeg. Zij willen de inwoners van Maarssenbroek ook iets extra’s geven. Daarom zorgen de restaurants Jade Villa, Happy Garden, Callas en Minerva dit jaar voor een speciaal Maarssenbroek 40 jaar menu of een extra traktatie.

Maarssenbroek 40 jaar menu’s

Ter ere van het 40-jarig bestaan van Maarssenbroek hebben Jade Villa en Happy Garden een speciaal Maarssenbroek 40 jaar menu samengesteld. Het 4-gangen menu van Jade Villa bestaat uit een voorgerecht van diverse Chinese hapjes, soep, een Ti-pan gerecht aan tafel geflambeerd en een heerlijk verrassingsdessert.

Het speciale menu van Happy Garden kan samengesteld worden uit zes voorgerechten en 10 hoofdgerechten met een kopje koffie of thee toe. In beide restaurants kunt u dit ter plekke bestellen, als u vraagt om het 40 jaar Maarssenbroek menu.

Lekkere traktatie

Restaurant Callas en Restaurant Minerva zorgen dit jaar voor een lekkere traktatie. Bij Callas krijgt u altijd koffie en limonade gratis. Bij Minerva krijgt u naast de traditionele ouzo ook een glaasje wijn of limonade gratis wanneer u aangeeft dat u een Maarssenbroek 40 jaar traktatie wilt.

 Meer informatie

Loopt het water u al in de mond en wilt u meer weten? Bezoek dan de ‘Maarssenbroek veertig jaar’ pagina op Facebook of informeer bij de desbetreffende restaurants over de mogelijkheden.

Schermafbeelding 2014-07-28 om 14.17.35

 Schermafbeelding 2014-07-28 om 14.17.16Schermafbeelding 2014-07-28 om 14.17.23