Koninginnendag 2010

De Oranjebraderiecommissie De Ark zorgt er weer voor dat het op Koninginnedag super-gezellig wordt rond kerkcentrum De Ark.

Op de rondweg Duivenkamp is er weer een VRIJMARKT voor kinderen. De lokatie van de vrijmarkt is vrij en wie het eerst komt heeft de mooiste lokatie. Dringend wordt verzocht om na afloop van de vrijmarkt de rommel zelf op te ruimen.

De Oranjeactiviteiten rond kerkcentrum De Ark starten om 10.00 uur met het spelen van het VOLKSLIED

Op het feestterrein staat weer een podium waar vanaf 12.00 uur een viertal optredens zal plaatsvinden:

12.00 uur tot 12.45 uur    Feel the Beat;

13.15 uur tot 14.00 uur    Dansstudio Holiday;

14.30 uur tot 15.15 uur    Band Jane ’n Sane;

15.30 uur tot 16.15 uur    volkszanger Fred Dalderop uit Maarssenbroek

Vlak bij het podium staat de HORECA-STRAAT met snoep, broodjes met beleg, limonade, bier en de overheerlijke oliebollen van de bekende oliebollenbakker uit Maarssenbroek Rinus de Braal. De lekkerste oliebollen uit Maarssenbroek worden door hem gebakken.
Uiteraard is er een TERRAS waar u van de consumpties en de optredens kunt genieten.

Voor de kinderen zijn weer SPELLETJES en is er weer een SPRINGKUSSEN.

Naast kerkcentrum De Ark kunt u weer rustig genieten van het cluster BOEKEN, PLATEN en CD’S. Een genot voor de echte boeken- en platenliefhebbers.
Verder staat er op het plein kramen met KLEDING, het SPEL-21 en de LOTERIJ-KRAAM.
Bij het SPEL-21, de LOTERIJ-KRAAM en de VERLOTING zijn weer prachtige prijzen te winnen.
Waag een gokje omdat de helft van de opbrengst van de Oranjebraderie bestemd is voor vijf goede doelen in het buitenland. De andere helft is voor het opknappen van de kerkzaal De Ark. Op de rondweg staan de clusters WATERLOOPLEIN, BLOEMEN en PLANTEN, CURIOSA en SPEELGOED.
De INZAMELAVONDEN voor tweedehands goederen zijn op de vrijdagavonden 16 en 23 april van 19.00 tot 20.00 uur in De Ark, Duivenkamp 844. Kijk eens op uw zolder of u nog wat over hebt voor de Arkgemeenschap.

De Arkgemeenschap nodigt u van harte uit om op Koninginnedag een bezoekje te brengen aan het Oranjefeest rond De Ark in Duivenkamp

Informatie: Mario van Dijk, mario.van.dijk@hetnet.nl/594393.