Lentefrisdag 2009

De lente staat voor de deur, dus het is weer tijd voor de voorjaars schoonmaak. Samen met de landelijke schoonmaakdag willen wij hier op een speciale manier gehoor aan geven in de wijk. Het doel is dan ook dat we met z’n allen het vuil uit de wijk opruimen in uw nabije omgeving, rond het huis of vanuit een van de twee startpunten in groepsverband.
De lentefrisdag duurt van 10.00 tot 15.00 uur.

De actie zal starten om 10.00 uur vanuit twee lokaties in Duivenkamp en wel bij het scholencomplex op het middenterrein en bij het plein voor de Ark.
Op het middenterrein zal er rond 10:30 uur een optreden zijn van dansers van Dansstudio  Feel The Beat en zal er koffie verzorgd worden door de Daltonschool.

DSC01045

Bij de Ark zal er om 12.00 uur wederom een optreden verzorgd worden door Dansstudio Feel The Beat. Hier wordt de koffie verzorgd door de Ark en zullen er hapjes zijn die verzorgd worden door ondernemers uit de wijk en worden na het schoonmaken gratis verstrekt. Verder zullen er diverse ondernemers zich hier presenteren waarvan u nog niet wist dat zij in onze wijk gehuisvest waren.

Ondernemers kunnen zich aanmelden: email dan naar de wijkcommissie.
Hier ziet u de foto’s van 2009.